top of page

ADVOCAAT-STAGIAIR BOUW- EN AANBESTEDINGSRECHT

 

Ben jij een enthousiaste en talentvolle afgestudeerde jurist (LL.M.) of ben je een advocaat-stagiair (0-3 jaar werkervaring) met interesse in het bouw- en aanbestedingsrecht? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Wie ben jij?

Je bent een scherp denker. Je bent enthousiast, assertief en ambitieus. Je hebt affiniteit met het bouw- en/of aanbestedingsrecht en bent bereid je in deze rechtsgebieden te verdiepen. Bij voorkeur heeft je masterscriptie een onderwerp binnen één van deze rechtsgebieden.  

 

Wat ga je doen?

Het zwaartepunt van het werk zal komen te liggen bij het bouwrecht en dan voornamelijk het adviseren en procederen in geschilsituaties. Het aanbestedingsrechtelijke werk is overwegend adviserend van aard.

 

Binnen kantoor zal je een volwaardige rol vervullen en word je vanaf de eerste dag betrokken in de behandeling van lopende (rechts)zaken. Je zal meewerken aan het opstellen en beoordelen van contracten, aanbestedingsdocumenten, brieven, adviezen en processtukken. Verder ga je mee naar cliëntbesprekingen en zittingen en bereid je deze voor. Je wordt intensief begeleid en krijgt voldoende ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast de beroepsopleiding neem je deel aan onze interne kennissessies, mag je externe cursussen volgen en krijg je de tijd om de relevante vakliteratuur en jurisprudentie te bestuderen. 

 

Over kantoor

Nelemans Advocaten is een jong en groeiend advocatenkantoor in hartje Amsterdam. Op dit moment gevestigd aan de Amstel (Amsteldijk 44B), maar ons nieuwe kantoorgebouw is in aanbouw op Oostenburg (Oostenburgermiddenstraat 121).

 

Wij hebben een duidelijke focus op het voeren van juridische procedures in geschilsituaties. Wij werken bijna uitsluitend voor vaste relaties die actief zijn in het vastgoed (aannemers, projectontwikkelaars en woningcorporaties) of onderdeel zijn van de overheid (decentrale overheidsinstanties en overheidsbedrijven). 

 

Bij ons staat passie voor het recht voorop en we hechten veel waarde aan een prettige en open werksfeer. Dit betekent dat wij het werk belangrijk vinden, maar ervan overtuigd zijn dat ons werk beter wordt als we af en toe ruimte inbouwen voor gezelligheid. 

 

Wat wij bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden

  • Professionele en open werksfeer

  • Uitdagend werk en aansprekende cliënten

  • Verschillende kantooruitjes

  • Een mooie werkplek met uitzicht op de Amstel

 

Spreekt dit je aan en deel je onze visie? Stuur dan je motivatiebrief met CV, cijferlijsten Bachelor en Master en eventuele stagebeoordeling(en) naar info@nelemansadvocaten.nl

bottom of page