ADVOCATEN
Colin Nelemans

Advocaat

Colin is de oprichter en naamgever van het kantoor.

 

Colin is gespecialiseerd in het bouw- en aanbestedingsrecht en het mededingingsrecht. Hij voert zowel een advies- als een procespraktijk. Zijn cliënten bestaan onder andere uit (lokale) overheden, aannemers, beleggers/projectontwikkelaars, architecten, zorginstellingen, ziekenhuizen en woningcorporaties.

 

Colin is  zijn carrière gestart bij de Amsterdamse vestiging van het internationale advocatenkantoor Eversheds Sutherland. Begin 2017 is hij Nelemans Advocaten begonnen.

 

Colin is lid van verschillende juridische vakverenigingen, waaronder Vereniging voor Aanbestedingsrecht en Vereniging voor Bouwrecht.
 

Website 1.jpg
Geert Steenmeijer

Advocaat

Geert is sinds de zomer van 2018 als advocaat verbonden aan Nelemans Advocaten en is hier zijn advocatencarrière gestart.

 

Geert studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en specialiseert zich in het bouwrecht en het aanbestedingsrecht.

Geert is lid van de Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen.

Geert 3.jpg
Tessa Meijlink

Advocaat

Tessa werkt sinds 2019 bij Nelemans Advocaten. Tessa staat aan de start van haar carrière als advocaat en is zich aan het specialiseren in het bouwrecht en het aanbestedingsrecht.

Tessa heeft rechten gestuurd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Foto Tessa.jpg
Ian Nelemans

Kantoormanager

Ian is de kantoormanager van Nelemans Advocaten. Hij houdt zich bezig met de algemene bedrijfsvoering en het ondersteunen van de advocaten. 

IMG_1035 (1).jpg
Jan Boon

Werkstudent

Na een stageperiode van twee maanden is Jan sinds januari 2020 parttime werkzaam bij Nelemans Advocaten. Daarnaast volgt Jan zijn Master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het doen van jurisprudentieonderzoek en algemeen juridisch ondersteunend werk.  

Jan 1.jpg