top of page
ADVOCATEN
Colin Nelemans

Advocaat

Colin Nelemans is de oprichter en naamgever van het kantoor.

 

Colin is gespecialiseerd in het bouw- en aanbestedingsrecht en het mededingingsrecht. Hij voert zowel een advies- als een procespraktijk. Zijn cliënten bestaan onder andere uit (lokale) overheden, aannemers, beleggers/projectontwikkelaars, architecten, zorginstellingen, ziekenhuizen en woningcorporaties.

 

Colin is  zijn carrière gestart bij de Amsterdamse vestiging van het internationale advocatenkantoor Eversheds Sutherland. Begin 2017 is hij Nelemans Advocaten begonnen.

 

Colin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Aanbestedingsrecht
- Bouwrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
 

FOTO COLIN.JPG
Tel: +31 (0)20 238 6311
Tessa Meijlink

Advocaat

Tessa werkt sinds 2019 als advocaat bij Nelemans Advocaten. Tessa specialiseert zich in de rechtsgebieden aanbestedingsrecht en bouwrecht.
 
Tessa heeft rechten gestuurd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. 

FOTO TESSA DRIE .jpg
Tel: +31 (0)20 238 6313 
Kavish Ori 

Advocaat

In de zomer van 2021 rondde Kavish de master Privaatrecht af aan de Universiteit van Amsterdam. Na een succesvolle stageperiode tijdens zijn masteropleiding, is hij sinds september 2021 werkzaam bij Nelemans Advocaten. 

Binnen Nelemans Advocaten legt Kavish zich toe op het bouwrecht en het aanbestedingsrecht, met een focus op de procespraktijk.

Kavish is lid van de Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen.

Tel: +31 (0)20 238 6316
ORI FOTO 2.heic
Pim van der Lee

Advocaat

Pim heeft in de zomer van 2022 zijn master Civiel Recht aan de Universiteit Leiden officieel afgerond.

Tijdens zijn studie werkte hij onder andere als griffier bij de Rechtbank Den Haag.

 

Per 1 september 2022 is Pim gestart als advocaat bij Nelemans Advocaten, waar hij zich specialiseert in het bouwrecht.

Tel: +31 (0)20 238 6314
IMG_4724.jpg
Ian Nelemans

Kantoormanager

Ian is de kantoormanager van Nelemans Advocaten. Hij houdt zich bezig met de algemene bedrijfsvoering en het ondersteunen van de advocaten. 

Tel: +31 (0)20 238 6310
FOTO IAN NEGEN.jpg
bottom of page