ADVOCATEN
Colin Nelemans

Advocaat

Colin is de oprichter en naamgever van het kantoor. Hij is gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht en het bouwrecht en voert zowel een advies- als een procespraktijk. Zijn cliënten bestaan onder andere uit (lokale) overheden, aannemers, beleggers/projectontwikkelaars, architecten, ziekenhuizen en woningcorporaties.

 

Colin is  zijn carrière gestart bij de Amsterdamse vestiging van het internationale advocatenkantoor Eversheds Sutherland. Begin 2017 is hij Nelemans Advocaten begonnen.

 

Colin is lid van verschillende juridische vakverenigingen, waaronder Vereniging voor Aanbestedingsrecht en Vereniging voor Bouwrecht.
 

Geert Steenmeijer

Advocaat

Geert is sinds de zomer van 2018 als advocaat verbonden aan Nelemans Advocaten en is hier zijn advocatencarrière gestart.

 

Geert studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en specialiseert zich in het bouwrecht en het aanbestedingsrecht.

Geert is lid van de Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen.

Tessa Meijlink

Advocaat

Tessa is sinds haar indiensttreding in augustus 2019 de nieuwste aanwinst binnen het team van Nelemans Advocaten. Tessa staat aan de start van haar carrière als advocaat en is zich aan het specialiseren in het bouwrecht en het aanbestedingsrecht.

Tessa heeft rechten gestuurd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

IAN NELEMANS

Kantoormanager

Ian is de kantoormanager van Nelemans Advocaten. Hij houdt zich bezig met de algemene bedrijfsvoering en het ondersteunen van de advocaten.